Organiseer jij een activiteit voor de Dag van de Trage Weg?

Fietstochten, herfstwandelingen, zwerfvuilacties, peddel-avonturen, ruitertochten, buurtfeesten , picknicks, fotozoektochten en nog veel meer… Tijdens de Dag van de Trage Weg komen duizenden wandelaars, fietsers, ruiters en andere enthousiastelingen een weekend lang samen op en langs trage wegen. Dit jaar is dat op 19 en 20 oktober.

Inschrijven

19 oktober 2024 | 07u00

Start

20 oktober 2024 | 23u59

Einde

Herfst

Seizoen
Delen

Dag van de Trage Weg is dé opendeurdag van de trage wegen. Onbekende parels, eeuwenoude paden en zelfs bedreigde wegjes zijn het hele weekend het decor voor zo’n 400 activiteiten in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Van de Westhoek tot het Maasland. Van Hoogstraten tot in Aarlen. In het groen of in de stad. Langs historische wegen of gloednieuwe doorsteekjes. 

Doe mee en organiseer een activiteit in jouw buurt! Iedereen kan een activiteit op het programma zetten: een wandel- of mountainbikeclub, jeugdbeweging, werkgroep of een wijkcomité of een natuurvereniging. Ook activiteiten van lokale besturen of samenwerkingen tussen verschillende groepen zijn van harte welkom. 

Dag van de Trage Weg is een initiatief van Trage Wegen vzw, Tous à Pied en Walk Brussels en wordt gesponsord door Koersmix. 

Doe je mee? 

Het volledige programma vind je op www.dagvandetrageweg.be. Je kan er ook terecht voor meer info en inspiratie om je eigen activiteit te registreren.

Vragen? Neem contact op met  info@dagvandetrageweg.be of 09 331 59 29.