Inspiratie- en netwerkdag rond houtkanten

De Vlaamse Landmaatschappij en de Regionale Landschappen nodigen je graag uit voor een inspiratie- en netwerkdag rond houtkanten. Na deze dag kennen houtkanten en hun voordelen geen geheimen meer voor jou.CC De Warande, Turnhout

Startplaats

18 oktober 2024 | 09u30

Start

18 oktober 2024 | 17u00

Einde
Delen

De Vlaamse Landmaatschappij en de Regionale Landschappen nodigen je graag uit voor een inspiratie- en netwerkdag rond houtkanten. Na deze dag kennen houtkanten en hun voordelen geen geheimen meer voor jou.

Inspirerende pitches over toepassingen, ecosysteemdiensten en valorisatie van houtkanten doen je dromen van enkele kilometers extra houtkant in jouw gemeente. Je komt te weten op welke ondersteuning je beroep kan doen. De terreinexcursie in de gemeente Ravels toont hoe het er in de praktijk aan toe gaat: een met houtkanten aangekleed landschap vraagt de betrokkenheid van en het draagvlak bij veel partners. Zij komen aan het woord terwijl jij geniet van dit landbouwlandschap in de Antwerpse Kempen.

Voor wie?

De inspiratiedag staat open voor iedereen die interesse heeft in aanleg en beheer van houtkanten, en richt zich in het bijzonder op lokale besturen.

Waar?

  • CC De Warande, Turnhout
  • Terreinexcursie met de bus naar Ravels.

Een uitgebreid programma met inschrijvingslink volgt begin september.