Verken tijdens Dag van de Trage Weg de trage wegen in jouw buurt

14 en 15 oktober is het weer Dag van de Trage Weg. Dé opendeurdag van de trage wegen in heel het land!Delen

14 en 15 oktober is het weer Dag van de Trage Weg. Dé opendeurdag van de trage wegen in heel het land! Trage wegen vzw Tous a pied Walk.brussels nodigen iedereen uit om naar buiten te gaan en deel te nemen aan een van de honderden activiteiten op of langs trage wegen. Trage wegen staan voor veilige, gezonde en aangename verplaatsingen. Bovendien zijn het plekken waar kinderen spelen, bewoners tot rust komen, aan sport doen of de omgeving verkennen.

Doe mee met een van de activiteiten in jouw buurt. Ga op avontuur, verken de mooiste paadjes van de streek, ontmoet je buren tijdens een fietstocht, picknick of herfstwandeling. Pak samen zwerfvuil aan of breng het weekend al peddelend op het water door.

Is er nog geen activiteit in jouw buurt gepland? Organiseer dan zelf een activiteit en geef jouw stad of gemeente het signaal dat trage wegen belangrijk zijn.

Doe je mee? 

Het volledige programma vind je op www.dagvandetrageweg.be. Je kan er ook terecht voor meer info en inspiratie om je eigen activiteit te registreren.

Vragen? Neem contact op met  info@dagvandetrageweg.be of 09 331 59 29.

© vzw Trage Wegen